Storm Brian

Photo 17-10-2017, 10 25 34.jpg

Det är kallt där jag sitter framför fönstret med en (kall) kaffekopp. Bäst jag sätter på vår mini-heater och riktar den emot ansiktet så jag får brännsår över hela kinden och halsen. Det finns ingen som gillar värme mer än jag, om möjligt så min mamma kanske. Och morfar. Och mormors terrier Harley. Jag menar inte utomhusvärme, jag menar inomhusvärme. Finns det något värre än att frysa inomhus, känns så onödigt på något vis, när man inte behöver. Finns det något bättre än att frysa utomhus och sen komma in i värmen? Jag tror liksom inte det. 

I veckan har jag jobbat kvällsskift. Annars har jag mest kollat på Mindhunters (Netflix) - så bra. Storm Brian far över Irland nu i helgen, det är regnigt och mörkt. Vilket är helt okej, jobbar bara tre dagar nästa vecka så ska passa på att vila, planera, läsa och förhoppningsvis vara ute lite. Regn och jobb verkligen hindrar mig att gå ut. Känner alltid att jag måste be om ursäkt till min kropp, för vi bara sitter på kontorsstolar eller soffor hela dagarna. Men sen måste jag förlåta mig själv igen, för att känna skuldkänslor. Så onödigt, ibland ser livet ut som det gör bara. Betyder ju inte att man inte alltid gör sitt allra bästa. 

Photo 20-10-2017, 09 43 07.jpg

It's cold where I'm sitting, in front of the window with a (cold) coffee cup. I better put on our mini-heater and face it towards my face until it gives me burn marks all over my cheeks and neck. No one likes heat more than me, mom maybe. And grandpa. And grandma's terrier Harley. I don't mean outdoor-heat, i mean indoor-heat. Is there anything worse than being cold inside, feels so unnecessary, when you don't really need to. Is there anything better than being cold outside and to then come in to the heat? I don't think so. 

Throughout the week I've been working evening shifts. Other than that I've been watching Mindhunters (Netflix) - so good. Storm Brian is going over Ireland over the weekend, it's rainy and dark. I don't mind, I'm only working three days next week so I'm going to make sure to rest up, plan, read and hopefully spend some time outdoors. Rain and work really stops me from going outside. I always feel like I have to apologise to my body, for sitting around in office chairs and couches all day. But then I have to forgive myself again, for feeling guilty. So unnecessary, sometimes life just is the way it is. Doesn't mean you're not doing your very best. 

daily, autumnEmma Carlsson